Håret mitt ble brått angrepet av fett, jeg måtte vaske håret mitt 2 ganger om dagen, jeg kjøpte mye sjampo fra forskjellige selskaper og prøvde til og med tørrschampo, men det var ikke noe poeng. Når jeg gikk til apoteket og apoteket ga meg en 911 sink sjampo, og kjøpte den bare fordi den var billig. Og en uke senere la jeg merke til at håret mitt begynte å bli mindre fett. Sjampoflasker varte i en måned og kjøpte ikke mer, fettinnholdet var helt borte, 4 måneder har gått siden den tiden, fettinnholdet har ikke returnert. Jeg er glad.

911 er generelt en veldig god serie.

Vrednyuka_ya Aktiv medlem

Jeg skrev allerede, jeg hadde Onion 911 fra denne serien - bra, det hjalp meg.

911 sink shampoo har nesten ingen lukt og fargen er gjennomsiktig, den skummes godt og knuser ikke øynene dine. Jeg kjøpte en flaske, det varte akkurat en måned, kløe og flass var helt borte.

911 sink sjampo: anmeldelser

Det finnes mange forskjellige kosmetiske produkter for krøller. I dag er markedet for dette produktet ganske enkelt overmettet. Produsenter av kosmetiske produkter forsøker stadig å overraske oss. I hyppige tilfeller får vi imidlertid et verktøy som ikke er av den kvaliteten vi forventet. Det er ett resultat på pakken, men det mangler faktisk.

Artikkelen vil dekke 911 sink shampoo, dens sammensetning, bruk og andre funksjoner i produktet, samt forbruker vurderinger. Etter å ha lest denne artikkelen vil du lære om dette verktøyet, om ikke alt, så nesten alt.

911 sink sjampo

Typer sjampo 911 og deres egenskaper

911 sink sjampo

Verktøyet hjelper til å kvitte seg med problemer i hodebunnen, for eksempel flass, kløe, peeling og mer.

Hovedtrekk ved dette verktøyet er mykhet, i motsetning til tjære sjampo av dette merket.

911 tjære sjampo

Det har lignende effekter med 911 sink sjampo, bidrar til å kvitte seg med ulike sykdommer i hodebunnen. I motsetning til sink har den en alvorligere effekt på hodebunnen og krøllene. Hjelper å kvitte seg med hode fet hodebunn. Denne sjampoen har en merkelig lukt forbundet med innholdet av bjørk tjære i den.

911 burdock sjampo

Verktøyet inneholder i ekstraktet av burdock eller burdock. Anlegget er fortsatt fra gammel kjent for sine egenskaper for hår. 911 burdock shampoo gjør krøller lydig, silkeaktig, og gjenoppretter også den skadede strukturen på krøllene, nærer seg fra innsiden. Krøller blir skinnende og sunne.

911 vitamin shampoo

Fremmer avhending av tørt og livløst hår, aktiverer vekst. Etter vanlig bruk blir krøllene sunne.

Kort sagt ble en linje av 911 sjampoer presentert, slik at du umiddelbart ville få en ide om effekten av hver av de listede agenter.

Metode for påføring sjampo 911 sink

Faktisk er det ikke noe vanskelig å bruke dette verktøyet. Sjampo er beregnet for regelmessig bruk. Verktøyet påføres våte krøller. Etter det må hodebunnen masseres i to eller tre minutter. Deretter vaskes verktøyet under rennende vann. Unngå å få sjampo i øynene. Ved kontakt, skyll under rennende vann.

Det skal bemerkes at hvis låsene og hodebunnen lider av økt fettinnhold, skal produktet ikke vaskes med varmt vann. Det aktiverer sebaceous kjertlene, og som et resultat vil det bli vanskeligere å kvitte seg med fettkrøller. Det anbefales å skylle håret med vann ved romtemperatur, men hvis det er for kaldt for deg, så sommer.

Sjampo 911 løk

Dette verktøyet består av løkskille ekstrakt. Mange vet om de mirakuløse egenskapene til denne planten. Sjampoen er designet mot kraftig hårtap. Han har også mye positiv tilbakemelding og hjelper virkelig med håravfall.

Produsenten produserer dette verktøyet med to tilsetningsstoffer. En med rød pepper. Det er kjent at rød pepper aktiverer hårvekst. Den andre med burdockolje, som også bidrar til veksten av krøller.

I de fleste tilfeller tolereres 911 løk sjampo positivt, men i noen tilfeller kan allergiske reaksjoner oppstå i form av kløe og rødhet i hodet på hodet.

Anmeldelser av 911z shampoo

Olesya, 24, "Hun har lenge lidd av en mengde flass. Mørke klær måtte forlates. Over tid oppstod en forferdelig kompleks. Konstant følte ubehag. Og helt overalt, uansett om jeg var på fest med venner eller stående i kø for å kjøpe brød. Det virket for meg at alle ser hodebunnsproblemet mitt. Og slike problemer begynte i min ungdommelige alder. Jeg prøvde å bli kvitt på ulike måter, selv gikk til folkens healere. Alt til ingen nytte. 911 sink sjampo funnet generelt ved et uhell. Hun kom til apoteket på jakt etter et annet verktøy for å bekjempe flass. Ærlig, jeg håpet ikke på et positivt resultat.

Det ble alvorlig berørt da jeg etter tredje søknad merket at flass var mindre. Som et resultat, ble jeg kvitt min forferdelige sykdom ganske fort. Jeg er veldig fornøyd med verktøyet, jeg anbefaler alle. "

Irina, 27 år gammel "Jeg begynte å fargelegge håret mitt i en ganske tidlig alder. Overraskende oppstod de første tegnene på grå hår på 23 år. Først brukte hun mange forskjellige maling, oftest av tvilsom kvalitet. Etter det begynte hun å merke seg i hårbunnen, rosa flekker som skreller og noen ganger klør. I en panikk dro jeg til legen, som etter undersøkelsen sa at jeg hadde seboré. Sannsynligvis forårsaket av bruk av aggressive fargestoffer. Han rådet umiddelbart å begynne å bruke 911 sink sjampo. Det første resultatet var utskiftbart etter bare noen få applikasjoner. Nå bruker jeg legemidlet ikke regelmessig, men fra tid til annen for formålet med forebygging.

Anna 32 år gammel "Om 911 sink sjampo jeg lærte fra en venn, før jeg ble konstant plaget av raskt fet hår. De mistet en ren titt på den tredje til fjerde time etter vasking. Generelt kunne hun ikke bære løse krøller. Konstant slank, kammet. En venn anbefalte å prøve, resultatet ble lagt merke til etter første søknad. Nå kan jeg tillate å bære løs hår og ikke være redd for at om et par timer vil det bli til is. Forresten har sjampo en rimelig pris. Midler anbefaler.

konklusjon

Etter å ha studert vurderinger av forbrukerne av 911 sink shampoo, kan vi konkludere med at verktøyet faktisk er effektivt, bidrar til å takle problemer og sykdommer i hodebunnen. Absolutt kan alle kjøpe det, som sjampo er billig.

Sjampo 911: en gjennomgang av en rekke sjampoer (utnevnelsen av hvert verktøy)

TVINS Tech Company produserer en serie hårpleieprodukter. Shampoos 911 tiltrekker seg særlig oppmerksomhet. Unremarkable plastbobler har en veldig rik sammensetning av ingredienser som kan løse mange problemer i hodebunnen og håret. Og alt dette for en liten pris.

Sjampo 911 løk

911 løk sjampo er et flott anti-hår tap rette som forbrukerne allerede har vurdert. Alle vet om de fantastiske egenskapene til løk. Basert på det er det mange oppskrifter for medisinske masker for hår, men de har en stor minus lukt. Og det eroderer ikke lenge. Produsenten har løst dette problemet, og 911-verktøyet for håravfall fungerer også bra, men det har en behagelig aroma.

I linjen kommer 2 typer løk sjampo, en med tilsetning av rød pepper, og den andre har burdock olje. Begge disse ingrediensene er gunstige for håret.

Varianter av løk sjampo 911, dets egenskaper og vurderinger om det du kan lese i vår detaljerte artikkel om løk sjampo 911.

De viktigste aktive ingrediensene i sammensetningen:

  • Løk ekstrakt
  • Bjørkblad ekstrakt
  • Hopp kegler ekstrakt
  • Gullhirse
  • Vitaminkompleks

Til tross for at løk sjampo har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, er det ikke for alle. Noen ganger kløe og rødhet i hodebunnen.

Hva lover produsenten:

  • Styr hårsekkene.
  • Forhindre en fallout.
  • Restaurering av hårstruktur.
  • Fuktighetsgivende hodebunnen.

I tillegg til sjampo er det en løkbalsam i linjen, som nærer håret langs hele lengden og bryr seg om tørre tips. Som alle andre sjampo er løk tilgjengelig i plastflasker på 150 ml. Du kan kjøpe på apotek.

911 tjære sjampo

Tar tjære sjampo 911 er designet for å behandle sykdommer i hodebunnen. Den inneholder naturlig tjære, som lenge har vært brukt som antifungal, anti-inflammatorisk og sårheling agent. Sjampo har en utpreget peeling og antipruritic handling.

Indikasjoner for bruk:

  • Seborrhea av forskjellig opprinnelse.
  • psoriasis
  • Svampesykdommer

Den eneste ulempen er den spesielle lukten av bakt bjørkebark. Men det forsvinner innen noen timer etter vask. Det er en gruppe mennesker som tvert imot anser lukten av tjære behagelig.

Hva lover produsenten:

  • Flassfjerning.
  • Suppresjon av sopp.
  • Fjernelse av irritasjon og betennelse.
  • Helbredelse av sår i hodebunnen.
  • Styrke røttene og forhindre håravfall.

Ofte tjære sjampo brukes av folk som har et problem med høyt fett hår. Dette verktøyet renser ikke bare godt, men normaliserer også produksjonen av talg. Dette gjør at håret kan holde seg rent i lengre tid.

Les mer om Tar Tar Shampoo 911 i artikkelen: Tar Tar Shampoo 911 som et middel for skæl. Anmeldelser.

911 vitamin shampoo

Vitamin 911 sjampo er en ekte frelse for svakt, kjedelig og skadet hår. Det nærer hodebunnen med essensielle stoffer som bidrar til full funksjon av folliklene. Det har også antiinflammatoriske effekter og forhindrer kløe og flass.

Hvilke vitaminer inneholder sjampo 911:

  • B5 (pantotensyre)
  • B6 (pyridoksin)
  • E (tokoferol)
  • C (askorbinsyre)
  • B3 (nikotinsyre)

Mange forbrukere, i tillegg til å forbedre utseendet på hår, merker økt vekst etter bruk av vitamin shampoo. Dette skyldes forbedret blodsirkulasjon, tilførsel av hodebunnen med næringsstoffer og oksygen.

Hva lover produsenten:

  • Dyp næring, hud oxygenering.
  • Glatt overflaten av håret.
  • Reduser i skjørhet.
  • Reduksjon av tverrsnittet.
  • Forhindre tidlig grått hår.

Vitamin shampoo 911 er en effektiv og svært kraftig behandling for skadet hår. Og sammen med balsam utfører de virkelige mirakler og gir de mest håpløse krøllene tilbake til livet.

911 burdock sjampo

Burdock 911 sjampo er fylt med verdifulle biologiske stoffer funnet i burdock røtter. Mange vet om fordelene med denne planten for hår. Ikke uten grunn burdock olje regnes som en av de mest effektive midler for behandling og gjenoppretting av hår. I motsetning til olje er sjampo lettere å bruke og lar deg kombinere den nødvendige prosedyren med en nyttig.

I tillegg til burdock inneholder sjampo ekstrakter:

  • avokado
  • Highlander
  • Kinesisk kjærlighet
  • aprikos
  • rosmarin
  • Orange blomst
  • kjerringrokk

Sammensetningen av burdock sjampo er veldig rik, så hvis det er intoleranse mot noen ingredienser, er det bedre å avstå fra å bruke det. Eller gjør en følsomhetstest.

Hva lover produsenten:

  • Ernæring av hodebunnen og røttene.
  • Stimulere cellefornyelse.
  • Økt elastisitet.
  • Reduser fragilitet.
  • Hastighet av hårvekst.

Også i linjen er det en nærende maskebalsam, som anbefales å bruke etter bruk av sjampo. Det forvandler øyeblikkelig utseende av hår, gjør det skinnende og levende.

911 sink sjampo

911 sink shampoo, sammen med tjære, er en effektiv behandling for flass. Den er ideell for problematisk hodebunn, som er preget av det hyppige utseendet av flass, kløe, peeling og irritasjon.

Indikasjoner for bruk av sink sjampo:

  • Psoriasis i hodebunnen
  • Flass, Peeling
  • Seborrhea av ulike typer
  • Følsom og problematisk hodebunn

Zink sjampo med vanlig bruk gjenoppretter optimal vannfettbalanse i hodebunnen, øker motstanden mot sykdommer.

Hva lover produsenten:

  • Flassbehandling.
  • Normalisering av talgkjertlene.
  • Beskyttelse mot patogen mikroflora.
  • Fjernelse av rødhet og irritasjon.

Zink sjampoens særegenhet er at den er veldig myk og i motsetning til tjære, håndterer forsiktig problemet uten å skade det beskyttende hårlaget.

Dømmer etter de mange positive vurderingene, lever 911 sjampoer virkelig opp til navnet sitt og kan raskt hjelpe. I tillegg til prisen er de på ingen måte dårligere enn andre terapeutiske, dyrere midler.

Sjampo 911 "sink"

Finn i apoteket og kjøp sjampo 911 "Zink" fra 0,01 Р

Sjampo 911 "sink" instruksjon

Designet for daglig hårpleie. Mild vaskemiddel ingredienser forsiktig rense håret uten å bryte den naturlige beskyttelsesbarrieren, overvinne utseendet på tørr hud. Sjampoen opprettholder lipidbalansen i huden og håret. Hypoallergenic, egnet for sensitiv hodebunn.

Kontakt lege før bruk.

For alle typer hår, med psoriasis i hodebunnen, seborrhea, rikelig flass.

Individuell intoleranse mot komponentene i produktet.

911 Løk Shampoo

Løk shampoo-serien "911": anmeldelser og fordeler

Valget av ethvert kosmetisk produkt for kvinner er av stor betydning. Sjampo er ikke noe unntak. En av de vanligste linjene av hårpleieprodukter kan kalles TVINS Tech-serien, produktbeskrivelsen som fortjener detaljert vurdering. Les omtaler på slutten av artikkelen og del dine inntrykk.

Sjampo er presentert i denne artikkelen:;

  1. Med nettle;
  2. tjære;
  3. Sebiporoks;
  4. burdock;
  5. vitamin;
  6. nøytral;
  7. Sink.

Uansett hvor morsomt, løk og skjønnhet kan være sammen, kan løk ikke bare forbløffe med lukten, men også med deres fordelaktige egenskaper.

Løk sjampo og jente

Sjampo løk 911 for håravfall

Lederen i opprettholdelse av salgspride er utvilsomt "Løk sjampo 911 for flass". Anmeldelser av dette vaskemiddelet bekrefter effektiviteten. Ved første øyekast samsvarer ikke utmerkelig emballasje med den rikeste sammensetningen av ingredienser.

Spesielt effektiv sjampo løk "911" fra hårtap. Anmeldelser av kvinner som har prøvd sin effektivitet på seg selv, indikerer at håret etter hver bruk blir rett og slett ikke gjenkjent. Resultatet av den systematiske bruken av dette kosmetiske produktet faller helt sammen med hva produsentene lover, og sterke hårsekkene blir lettere i 2-3 bruksområder.

Sjampo "911" løk med rød pepper

Mange kvinner klarte å spare håret på grunn av bruken av et slikt verktøy som løk sjampo "911" med rød pepper. Anmeldelser av det rettferdige kjønn om ham er et pålitelig tillegg til beviset på effektiviteten. Det er mulig å gjenopprette krøllens struktur og fukte hårbunnen med vanlig vask av hår ved hjelp av dette vaskemiddelet.

911 løk sjampo med rød pepper

Sjampo 911 løk med nettle

Ikke mindre populært blant jenter er vurdert og sjampo "911" løk med nål. Anmeldelser av det er for det meste positive, men folk som er utsatt for allergiske reaksjoner bør være forsiktig med å bruke den.

911 sjampo løk med nettle

Tar sjampo 911

Tjære shampoo "911" er utstyrt med et annet formål, vurderinger som fortjener spesiell oppmerksomhet. Kvinner bruker i de fleste tilfeller dette legemidlet med henblikk på antifungal og antiinflammatorisk behandling av hodebunnen. Og hva skal man gjøre er tørt hår?

Antipruritisk virkning, som har dette legemidlet, på mange måter ligner effekten av et annet produkt "911". Sjampo "Sebopyrox" flass (vurderinger av ovennevnte produkter tyder på at det er en av de beste blant hårpleieprodukter), lindrer også irritasjon av hodebunnen, fremmer helbredelse av riper, styrker håret og forhindrer hårtap.

Tar sjampo 911

Sjampo "Sebiporox 911

I tillegg er sjampo "Sebiporox 911" fra flass, som hjelper til med å konkludere gode resultater, ikke bare i kampen mot flass, preget av evnen til å gjenopprette vannfett hudbalanse, noe som øker motstanden i hodebunnen epidermis til ulike dermatologiske plager. Her skrev vi om terapeutisk flass-sjampo i apoteket.

Stabilisering av sebaceous kjertler og beskyttelse mot patogener er en utfordring for kvinner som har valgt 911 flass sjampo. Anmeldelser sier at dette stoffet takler irritasjon og rødhet i hodebunnen. For langt hår trenger spesiell pleie og tilbehør. For eksempel, vi så på hårløkker og andre interessante hårkrem.

Forresten, for ikke å miste så viktige og uvurderlige krøller for hver kvinne, bruker mange unge damer burdock sjampo "911". Fra hår tap (vurderinger om det tillater oss å gi en ganske høy forståelse av dette verktøyet) lagre komponentene som fylte sammensetningen. Det er kjent at bruk av burdock-olje er en av de beste naturlige måtene for behandling og gjenvinning av tråder. Haircut for medium hair gir volumet - dette er hemmeligheten for suksessen til middelshårede kvinner.

Burdock shampoo 911 for håravfall

Eter anses å være et nyttig verktøy for hår, men ved bruk av håret er mye mer praktisk sjampo "911" burdock. Vurderinger sier at det er vasket av et slikt verktøy uten mye problemer, for i tillegg til burdeolje inneholder det ekstrakter:

  • avokado;
  • Løpstikke;
  • aprikos;
  • rosmarin;
  • appelsinblomstrer;
  • kjerringrokk.

Ifølge brukerne kan en slik bukett av sammensetning forårsake ubehag på hodet, så det anbefales å prøve det på et lite hudområde for å sikre at det passer deg. Kull olje er ansett som en av de mest fordelaktige for håret og bidrar til styrking og utvinning.

911 burdock sjampo

911 vitamin shampoo

Bruken av denne sjampoen trenger ikke spesiell medisinsk resept, men bruken av denne må tas i betraktning med ekstrem forsiktighet etter å ha gjennomført en allergisk følsomhetstest for komponentene. Et helt sikkert produkt fra allergisk bruk kan kalles "911 vitamin shampoo". Anmeldelser bekrefter at denne kosmetiske linjen er den mest allsidige.

911 vitamin shampoo

911 sjampo nøytral

I tillegg til sjampo "911 nøytral", som vurderinger på ingen måte er dårligere enn tidligere kosmetiske produkter, bra for svake og kjedelige krøller. Den positive effekten av slike stoffer er å mette epidermis av hodet med næringsstoffer, oksygen, noe som bidrar til normal drift av hårsekkene. I tillegg legger mange kvinner merke til at etter langvarig bruk forbedrer utseendet på frisyren betydelig, og håret begynner å vokse raskt.

911 sjampo nøytral

911 sink sjampo

I tillegg til dette stoffet, er det også mulig å hjelpe restaureringen av hår, forhindre utseendet av grått hår, redusere deres skjøthet og tverrsnitt, og 911 sink sjampo er også i stand. Anmeldelser vitner om å utjevne overflaten av krøllene, noe som gir et lyst og sunt utseende.

Vel, for interessen for videoannonsering 911 løk sjampo

Del dine kommentarer om løkshampoo i kommentarene og ikke bare om det. Tross alt er vi med på å lete etter informasjon om noe på nettverket, og noen ganger finner vi bare negative anmeldelser, fordi positiv ingen skriver. Del din positive erfaring med å bruke sjampo, spør forfatterens spørsmål - vi vil prøve å forstå situasjonen sammen.

Hair Forum.com

hårtap behandling

  • Liste over fora
  • Endre skriftstørrelse
  • For utskrift
  • FAQ
  • galleri
  • registrering
  • Logg inn

Hvilken sjampo er bedre?

Re: Hvilken sjampo er bedre?

Maximus 15. aug 2012, 14:45

Re: Hvilken sjampo er bedre?

Anya 16. august 2012, 23:35

Re: Hvilken sjampo er bedre?

Martinka 04 Feb 2013 14:54

Re: Hvilken sjampo er bedre?

anna1569 17 feb 2013, 10:53

Re: Hvilken sjampo er bedre?

weiss 25. mars 2013 13:31

Re: Hvilken sjampo er bedre?

netto 20 april 2013 12:34

Re: Hvilken sjampo er bedre?

Receding 21 Apr 2013 05:31

Re: Hvilken sjampo er bedre?

weiss 21 april 2013 12:42

Re: Hvilken sjampo er bedre?

Da_Budet_Hair! 22. april 2013 4:00

Re: Hvilken sjampo er bedre?

weiss 22 april 2013 kl 08:26

Re: Hvilken sjampo er bedre?

Tsarkov_Evgeny 22. apr 2013, 13:06

50 mg)
pickaxe 1 gang per dag (4 timer) (

50 mg) vs 15% glyserin 1 gang daglig (8 timer) (

150 mg)
pickaxe 2 ganger daglig (2 * 4 timer) (100 mg) vs 15% glyserin 1 time om dagen (8 timer) (

150 mg)
velg 3 ganger daglig (3 * 4 timer) (150 mg) vs 15% glyserin 1 gang daglig (8 timer) (

150 mg)
pickaxe 2 ganger daglig (2 * 4 timer) (100 mg) vs 15% ppg 2 ganger daglig (1 til 2) * 2 timer) (

100 mg)
Pickaxe Væske PPG (4 timer) 50 mg eller et alternativ til FDA godkjent vs. Pickaxeskum (PPG) (eller alt) eller et alternativ til Rogaine glycerin (1 time) 50 mg, selv om det er tvilsomt at effekten ville være bedre enn 15%
PS. 15% PPG (5% azelainka + boller)

1000r og høyere http://minoxidilmax.com/products.php
15% glycerin (+ økt mengde boller)

700r og høyere http://genhair.com/index.php?route=prod. duct_id = 12
5% PPG (uten boller) fda godkjent skum (ikke mer enn 1 time tørking) / væske 145-200 p og mer http://monsterhotdeals.com/ og andre ebay.com
PS2. 15% glyserin en gang daglig (8 timer) (

150 mg) - mer enn 2 ganger generelt, er ikke mulig, fordi det går uheldig å bruke (med lang hårklipp) + smears hår, fordi det går hele dagen i klebrig olje.
PS2. Om skummet lest at 5% transport 1 ml på hvilket område jeg ikke husker (på et fremmed forum (som min favoritt hairlosstalk), og ikke en vitenskapelig studie ble skrevet av en bruker ikke ny) per time, det vil si 13,89 mcg om gangen. I teorien skal effekten være bra, i alle fall bedre enn 15% med PPG, men faktisk har jeg ikke hørt noe for positive vurderinger. Her er tilsynelatende saken i hans vanskelige anvendelse når skjæringen ikke under null.
PS3. Skum på skallet flekker Jeg vil prøve om morgenen, hellish blanding vil bli.

Sjampo 911 "Løk" - anmeldelser

Negative vurderinger

Ulemper: forårsaker flass, væske og uøkonomisk

På bakgrunn av vårens avitaminose ble det besluttet å kjøpe løkshampoo fra 911. Kjøpet på apoteket koster 120 rubler for 150 ml. Testet uke. Lukt - ikke løk, normalt, hyggelig, som en vanlig sjampo. Konsistensen er flytende. Uøkonomisk. Skum godt vasket av også. Etter bruk er håret ikke voluminøst, litt tørt. Jeg sluttet å bruke den. etter det dukket opp fin flass. Et par måneder gikk forbi og bestemte seg for å prøve å bruke det igjen, men etter vask ble det igjen skvallret. Resultatet er om denne sjampoen faller ut og ikke visste, men skink er definitivt.

hud klør, reduserer ikke hår tap, tørker hår, skinka vises, håret blir sammenflettet

God dag)

Etter å ha lest vurderinger besluttet å kjøpe i et apotek, denne løk sjampo for håravfall og skallethet. Det var billig 115 rubler.

Jeg har slike problemer med håret: overdreven tap, og det øyeblikkelige utseendet av flass, (enten det vises umiddelbart eller ved slutten av uken) hvis sjampoen ikke passer.

Håret mitt er en gang i uken. Rensingen holdes i lang tid, 5-6 dager (igjen, forutsatt at sjampoen er egnet).

Nå skal jeg fortelle om sjampo.

Sjampoen har en vannaktig gjennomsiktig konsistens, selv med en liten mengde det skummes godt, er det ganske økonomisk. Lukten er hyggelig, det lukter av noen medisinsk tinktur, lukten av løk er ikke følt i det hele tatt. På disse proffene endte.

Under vasken fikk jeg mye hår ute av form, det var ikke der før, selv når jeg vasker det med vanlige sjampoer uten funksjonen "å falle ut".

Etter tørking begynte håret å se ut som halm, en slags tørr og livløs. Selv om det også kan være en fordel for balsammasken fra "Clean Line".

Og de to første dagene, mens de kampet, begynte en større mengde hår å falle ut enn før man brukte sjampoen.

Spørsmålet er hvilket sted er det å falle ut? I mitt tilfelle forverret han bare situasjonen.

Selv etter dette sjampoen blir håret raskt skittent. Håret så rent i ca 2 dager, så bleknet, saltet, og de så ut som om jeg ikke hadde vasket dem i mer enn en uke.

Også på den fjerde dagen etter påføring begynte det å klø, som utviklet seg til flass. Jeg trodde, kanskje denne effekten er uvanlig? Ny sjampo og alt det.

Det var ikke, jeg bestemte meg for å gjenta.

Resultatet var enda verre. Helt det samme bildet med hårtap, tørrhet, forurensning av håret. Men med kløe og flass, var horror rett. Det var alvorlig kløe over hodet på den tredje dagen, skinken dukket opp, mye mer. Langs hårlinjen oppstod rødhet flere steder og kløe. Det føltes som en allergi.

Her er et trist resultat (

For meg består denne sjampoen faktisk av noen ulemper, og jeg håpet så at det ville hjelpe til med å løse problemet mitt.

Jeg kan ikke forstå om jeg er allergisk mot noen av komponentene i farmasøytiske sjampo, eller jeg liker ikke denne sjampoen generelt. Og den tidligere mislykkede apotekshampoen var denne, "Floresan nettle og humle". Virkningene er svært like. Etter disse sjampoene vil du ikke kjøpe noen mer sjampo på apoteket.

nesten ingen lukt

høyt forbruk, forvirret hår., dyrt for et slikt volum, en liten flaske, flass kan oppstå, reduserer ikke hårtap, vasker ikke godt

På jobb ble jeg veldig mye rost og balsam og sjampo. Jeg bestemte meg for å kjøpe en prøve. Ved første øyekast, biter prisen ikke - for sjampo 110p i nærmeste apotek. Men! bare 150 ml, det vil si røret er veldig, veldig beskjeden.

Lukten av løk generelt, nei. En slags lukt handler om nøytral, men ikke å si så hyggelig. Men vurderinger og produsenter lover et tykt hårhodet, noe som betyr at det er mulig å lukte lukten. Det første jeg la merke til er at siden 1 gang håret ikke er vasket, er det nødvendig å vaske 2 ganger + for å suge håret av middels lengde, det tar en betydelig mengde fordi Han har heller ikke mye såpe.

Straks begynte å bruke og balsam "Løk 911", og håret ble kammet normalt. Men da var balsammen forbi, og jeg vasket hodet mitt med bare sjampo. Hva kan jeg si, ingenting spesielt i det hele tatt. Hår av gjennomsnittlig kaming, super-skinn og mykhet følte seg heller ikke.

etter 2-3 vask hadde mannen min og jeg flass. ok, vi bestemte oss for å bruke det noen flere ganger, plutselig var huden ikke vant til det eller noe. Men flass bare intensivert, men også lagt til det faktum at håret begynte å bli skittent veldig, veldig raskt og begynte å bli fettete, dvs. Hvis jeg tidligere vasket håret mitt hver andre dag, så etter at jeg har brukt denne sjampoen, blir håret vasket om morgenen fettete om kvelden.

Det mest bakholdte var at når jeg fjernet det, måtte jeg vaske i ytterligere 3 uker nesten hver dag, da gikk effekten gradvis. Alt det samme la merke til og hele familien.

Mens jeg selvfølgelig ikke brukte mye, i omtrent en måned, skjønte jeg ikke at håret begynte å krype ut minst litt mindre eller noe nytt vokste.

Generelt, kanskje noen vil gjøre det, men familien min passet ikke, og vurderer prisen, er det dobbelt fornærmende. Gikk tilbake til den gode gamle Agafiya for 85r for 350ml.

Sannsynligvis, med tanke på mange gode vurderinger, sjampo som et lotteri - hvilken er perfekt, og hvem vil skade

skittent hår på den andre dagen, forårsaket kløe, en liten pakke, håret begynte å falle ut, en ubehagelig lukt

Som alle jenter drømmer jeg selvfølgelig om vakkert hår. Jeg tar spørsmål om pleieprodukter seriøst.

Jeg så denne sjampoen i apoteket. Vel, tror jeg, når apoteket, og til og med vitamin, må vi ta!

Kostnaden per pakke er relativt liten: 123r. Men emballasjen er mindre sammenlignet med butiksjampoer. I tillegg konsumeres både sjampo og balsam godt, ikke veldig økonomisk. Vel, dette, hvis bare verktøyet var bra. Og det dømmes av beskrivelsen, er bare full av vitaminer

Bruk. Sjampo gjennomsiktig farge. Lukten forlater mye å være ønsket. Konsistensen er flytende.

Jeg vasker hodet mitt 2 ganger med sjampo: smuss, fett, stylingprodukter vaskes for første gang, og sjampo viser sine fordelaktige egenskaper for andre gang. Dette gjelder for alle sjampoer, ikke bare dette. Så vaske håret ditt riktig. Ved den første såpingen oppfører våre vitaminsjampo ikke veldig bra: det vasker ikke håret ditt nok, det skummer ikke godt, så du må presse det ut ganske mye. Den andre gangen det vasker bort restene av forurensning og skum, av en eller annen grunn, mye bedre. Etter vask er håret stramt, veldig flittet.

Effect. Jeg merket ikke noe super-skinn, fuktighetsgivende, mykgjørende, og bare noen endringer i retning av forbedring, etter å ha brukt disse sjampoene og balsamene. Men etter den første søknaden la jeg merke til at hodet mitt begynte å klø. Jeg bestemte meg for ikke å slutte å bruke, plutselig vil mirakuløse egenskaper ikke vises umiddelbart. Men med hvert bruk hodet mitt kløde hardere, begynte håret mitt å vokse kraftigere og forlate mitt lyshodet. Ja, ikke det jeg forventet fra apotekets sjampo, åh, ikke det.

Det er ikke mer enn en stjerne å sette her: det lukter dårlig, det vasker dårlig, det skummer dårlig, og selv etter å ha brukt balsam av samme serie, er håret vanskelig og kammer ikke godt. Det forårsaker også kløe og hårfall. Her er et slikt apotek sjampo.

rimelig

Ikke-åpenbar effektivitet, dårlig skumdannelse, merkelig lukt

Bekymret med spørsmålet om hårtap og restaurering av eksisterende, bestemte jeg meg for å handle på en komplisert måte. Det var et spørsmål om sjampovalg. På apoteket så jeg et vitamin,

hvis effektivitet er bekreftet av det sentrale kliniske sykehuset i det russiske vitenskapsakademiet Og prisen er fin. I sammensetningen - vitaminer B3, B5, B6, E og C. Helse, og til og med returnerer skinn og sunt utseende. Samtidig ervervet og balsam. Men det var skuffende. For å vaske håret krever ganske mye sjampo. Men dette er ikke så ille. Allerede i vaskeprosessen er det ikke lagt til noe lys eller silke. Følelsen av at håret er litt behandlet med sandpapir. Ikke hjulpet og air condition.

I slutten - sjampo som sjampo. Noe reduseres, men legger absolutt ikke til noe. Verken det lovede lyset eller det sunn utseendet ble lagt til. Etter vask var kammen (opp til skulderbladene) ganske vanskelig. Generelt anbefaler jeg deg å prøve noe annet. Og hvis du trenger et verktøy med vitaminer, er det bedre å legge til masken og / eller oljen. Videre er eksponeringstiden lengre, og "bruken" selv trenger inn i håret uten syntetiske tilsetninger.

Jeg løste ikke min hovedoppgave med å styrke håret - effekten var null;

En gang i tiden hadde jeg lest anmeldelser om løk sjampo fra 911 + serien fra den russiske produsenten Tvins Tek. Selv på en eller annen måte imponert av noen av anmeldelsene. Og jeg fikk meg selv det samme - i apotekene våre er det nok varianter av produkter av denne linjen.

Sjampo heter "løk". Fra hårtap og skallethet. 911+

Høres veldig lovende ut. Selv om jeg ikke blir skallet, har problemet med håravfall for meg alltid vært relevant i større eller mindre grad. Ikke å si at de sypyatsya hver dag, men spesielt etter vask.

Først kjøpte jeg en flaske. Dosering liten - 150 ml, pakket sjampo i en boks.

I bruksprosessen bestemte jeg meg for å kjøpe en flaske for å se resultatet, men det er fortsatt ikke nok 150 ml.

Dette var nesten 2 år siden. Så tilbrakte jeg begge flasker sjampo.

Og hva er resultatet? Og alt uten endringer.

Anvendt sjampo på hår i henhold til bruksanvisningen, hold på hodet i ca 5 minutter.

Men det påvirket absolutt ikke styrken av håret mitt.

Sjampo er nesten fargeløs, gjennomsiktig, gelkonsistens. Hun klemte de siste dråpene fra flasken som ble der igjen på bunnen.

Lukten er myk, lett, moderat behagelig - du vil ikke høre noen løk nyanser der, hvis noen plutselig har en tanke om at han skal lukte med løk, men nei.

Sammensetningen inneholder et løkekstrakt, samt et helt kompleks av andre planteekstrakter.

Sjampo skum pleier å vaske hodet, men du trenger å hælde mer i hånden, strømmen er ikke så liten.

Basert på min personlige erfaring ser jeg ikke poenget med å anbefale det, siden min effekt var null - jeg vasket mitt skitne hode, og jeg vasket det. Ikke mer.

Med tanke på kostnaden for et slikt volum (2 år siden for 150 ml var prisen 150 rubler), og hans løfter - han spesialiserer seg trolig på et alvorlig problem, jeg vil ikke gi råd. Som vanlig kan sjampo bli funnet mye for en mer behagelig pris.

Skyller godt oljemasker

Tørker, vasker å knirke, kan ikke takle problemet med hårtap

Hjemmelagde løkmasker er svært verdifulle i hårpleie, men ikke alle kan tåle denne lukten, som bare vil jage deg) Derfor ønsket jeg å finne noe lignende blant apotekserien for hår med en mer mild aroma. Etter å ha lest mange eulogies om 911 Løk Shampoo mot hårtap, dro jeg til apoteket for det.

På baksiden av flasken inneholder generell informasjon om sjampoen, dens virkemåte, metode for bruk og kontraindikasjoner:

Det første du legger merke til er den friske lukten av sjampo, uten noe snev av løk. Stoff av gjennomsiktig farge, gjennomsnittlig tetthet. Det er godt vasket, danner tett skum.

Vask håret til det knirker, jeg liker ikke en lignende effekt, og hvis du ikke bruker en balsam / maske for lengden av håret, tørker sjampoen utilsiktet dem ut. Selv om produsenten lover at "de naturlige ekstraktene i den gir ekstra ernæring, lindrer tørrhet, forhindrer hårbrudd. Sjampoen gir mild rensing uten å forstyrre den naturlige balansen, gir håret en frisk glans." Men her er det veldig bra å vaske av olje masker med denne sjampoen! Jeg la merke til ingen styrking av håret, de faller ut i samme volum som før du bruker løk sjampo! Miraket skjedde ikke. Flass sjampo forårsaket ikke, og takk for det)

Sammen med denne sjampoen brukte jeg Bielita Dr.Hair Care Anti-Hair Loss Serum for å oppnå maksimale resultater, som også viste seg å være en pacifier, dessverre.

Men ikke glem at alt dette er individuelt og det faktum at man ikke passer, den andre gir et godt resultat! Takk for din oppmerksomhet)

billig, håret blir glatt, fasjonabelt, skinnende

alle farget med kjemi

Nå begynte jeg å overvåke og ta vare på håret mitt, jeg prøver å forbedre tilstanden til håret mitt, behandle det, ryd huden min. Jeg er mer tilbøyelig til naturlige produkter med naturlige komposisjoner, som ikke bare ikke skader, men også fordeler håret.

Denne sjampoen er fordi det regnes som medisinsk (i det minste anses det som det var, og det ble rost. Jeg kjøpte det, jeg var glad for at jeg hadde funnet noe naturlig, men dessverre, det viste seg å være feil.

Sjampoen selv er i en plastflaske, et abstrakt er festet til det og på flasken er søknaden, sammensetningen skrevet. Volum 150 ml.

Transparent farge, flytende konsistens.

Ved første øyekast er alt bra: etter vask med denne sjampoen blir håret veldig fasjonabelt (til tross for at krøllene mine er veldig sterke, og det er vanskelig å selv kamme dem!) grov som om du ikke tauer!

Alt er bra, men det er en, men! Veldig viktig, men! Nemlig sammensetningen av sjampoen! Den har laurylsulfat! Og dette er en så skadelig ingrediens for sjampo! Og mye annen kjemi (nå dessverre kan jeg ikke liste alle komponentene).

Og denne sjampoen heter medisinske! Men hva er det medisinsk, hvis det er så mye kjemi i det? Mer skade enn godt fra ham! Jeg vil ikke ta det lenger og ikke anbefale denne sjampoen til noen!

Jeg behandler de 2%, jeg fant ingenting spesielt for positivt hår. Jeg hadde en nese.

Neutrale vurderinger

Fordeler: tilgjengelig, styrker røttene med et lite tap, prisen er økonomisk og enkel å bruke, effektiv

Ulemper: øker flass

God dag!

Jeg vil fortelle deg om sjampo fra hårtap og alopecia 911. Jeg kjøpte den på apotek for over 100 rubler. Jeg ferdig en halv flaske og nektet å bruke dette produktet. Og her er hvorfor: hvis du har flass, så er det bedre å ikke kjøpe denne sjampoen i det hele tatt. Fordi det blir skum tre ganger mer, og hodebunnen klør mye, skjedde det til og med at jeg kjempet det til blod. For første gang kjøpte jeg denne sjampoen mot flass mens jeg liker alt.

Som for resultatet lovet av dette betyr det. Håret faller virkelig mindre ut.

Av fordelene kan jeg skille mellom lave kostnader, effektivitet, tilgjengelighet (tilgjengelig på apotek), en praktisk flaske, en behagelig aroma av urter (og ikke løk!).

Det er bare en minus, men det var han som fikk meg til å slutte å bruke 911 sjampo. Dette er en stor økning i flass.

Vil jeg anbefale dette middelet til deg? Hvis du ikke har flass, så JA! Jeg anbefaler uten å feile. Men hvis du har flass, så nei. Ikke bruk i det hele tatt!

Tenk på deg selv, bestem deg selv.

naturlige planteekstrakter i sammensetningen

høyt forbruk, dårlig vasket

Jeg kjøpte det fordi det er "Løk". Bare ikke ironisk chuckle - Jeg vet at naturlig løkjuice i det er mindre enn en katt gråt, men.. hva hvis. minst ekstrakt, kan spise?. Tross alt er løk det mest effektive middel for skallethet og hårvekst. Og siden fersk løkjuice ikke alltid er praktisk å bruke på grunn av den korroderende lukten, bør sjampo med navnet "Løk" være veldig nyttig. Vel, i det minste for selvforslag. Vask hodet og forestill deg at du gni løkjuice.)))

Så, møt min "fu", fordi verken sjampoen, navnet eller det selvstendige forslaget hjalp meg (tilsynelatende er jeg ikke en psykisk)

  • Sjampo gjør håret veldig tynt, og hvis det ikke er tykt, noe som er logisk (folk med sjeldne hår bruker sjampo fra hårtap og alopecia), så etter vask er det en katastrofe. Slick hode og tynne ister i stedet for hår! Du ser i speilet og nesten gråter. Hva har du gjort, Chipollino? Kanskje skyldes dette burdockolje i sammensetningen.
  • Øker fet hår. Igjen, sannsynligvis på grunn av oljene i sammensetningen. Ved slutten av neste dag, håret ærlig fettete. Du må nok vaske håret med denne sjampoen hver dag. Dessuten er flasken liten - 150 ml, og denne løk koster 200 rubler.
  • Dårlig skumdannelse, så det forbruker raskt (noe som er ganske positivt for meg, jeg ønsket virkelig at det skulle ende raskt))
  • Duften er aldri løk, gjennomsnittlige fasiliteter.
  • Fargen er gjennomsiktig, det kan være en liten gulaktig fargetone, hvis du ser nøye ut.

Håret mitt gjorde ikke venner med denne Chipollino. Sannsynligvis fordi han er så beriket med oljer, mer egnet for personer med tørt hår.

Lukt, burdock olje.

Ikke helt eliminere håravfall, håret er vanskelig å kamme.

Jeg lærte om sjampoen 911+ "Løk" fra de positive vurderingene fra vennene mine, fordi jeg i lang tid ikke kan bli kvitt håravfall, bestemte jeg meg for å prøve det. Jeg kjøpte den på apoteket, det kostet ca 120 rubler. I en flaske på 150 ml. Hun var bekymret for at håret hennes lukte som løk, men som det viste seg var det ikke engang lukter løk der, lukten er ganske hyggelig, det gir av noen urter, jeg tror det er på grunn av burdockoljen som er tilstede i denne sjampoen.

Sjampofargen er nesten gjennomsiktig med en svakt gulaktig tinge. Det skummed middelmådig, det er vasket godt ut, håret etter det lukter godt, men det er veldig vanskelig å kamma det, følelsen av halm på hodet, derfor sammen med det er det bedre å bruke løkbalsam fra denne produsenten, eksisterer det.

Vel, om det viktigste, etter å ha brukt det i 2 måneder, gikk tapet av håret gradvis ned med ca 50% og ingenting mer, men jeg vil gjerne finne et middel som vil fullstendig lindre meg av dette problemet, derfor vil jeg ikke anbefale denne sjampoen, siden han klarte bare halvparten av sin hovedoppgave.

Mykt hår, merkbar glans.

God dag.

Jeg husker forferdelig hår falt ut, etter å ha lest vurderinger om alle disse løk shampoos, bestemte jeg meg for å prøve, åh, som jeg bare da ikke prøvde. Så jeg kjøpte for 120 rubler denne sjampoen på apoteket. Jeg bestemte meg for å vaske håret mitt, sjampoen stinker ikke og håret etter det også, de ble mykere og holdt rent lenger. Skum godt og vask lett av. Men du vet fra hårtap, dessverre, denne sjampoen hjalp ikke, og jeg til og med vasket det helt og fremdeles ikke noe resultat. Men merkbart håret etter det er silkeaktig og skinn litt opptrådt.

Generelt nærmet han meg på en annen måte, men hjalp ikke med hårtap.

Positive anmeldelser

Jeg har brukt denne sjampoen i omtrent et år nå, jeg kan si at jeg er fornøyd med effekten på håret mitt. Ingen ubehagelige øyeblikk, etter vasking av hodet, skjer ikke, håret er sunt og skinnende. Det skummer veldig bra, en liten, behagelig lukt forbrukes. For øyeblikket vil jeg ikke endre det.

Jeg bruker ofte Onion Balm 911, kjøp den for samme løk sjampo. Kvaliteten på verktøyene er utmerket, de utfyller hverandre godt. Sjampo er flott å vaske håret, og balsam fuktighet, nærer og nærer dem. Som et resultat, etter vask er håret lett, luftig, silkeaktig, det er ingen tørrhet og brittleness. Men når jeg bruker det regelmessig i mer enn en måned, forsvinner alle hårproblemer.

Håret er veldig styggt med mangel på vitaminer, jeg føler det om våren, håret begynner å falle ut sterkt, tørt og sprøtt, så blir jeg reddet av burdock olje og løk sjampo 911, på laken av løk. Det nærer og gjenoppretter skadede og sovende pærer, gjør håret skinn, bryter vekk og håret begynner å falle ut mindre om en måned.

Løk sjampo er bare en redning for mitt tørre og sprø hår. Etter vinteren hadde håret helt problemer, så jeg bestemte på en venns råd om å kjøpe Løk Shampoo 911. I en måneds bruk kunne jeg helt gjenopprette håret mitt og bringe det i god stand. Billig sjampo, og kult.

Jeg kjøpte løk sjampo for min mor, og da bestemte jeg meg for å prøve det selv, og jeg likte resultatet. Spesielt siden denne 911-serien har mange andre sjampo og balsam. Jeg er helt fornøyd med kvaliteten på Twins Tac-produktene, og prisen er bra, det er synd at et lite volum kan gjøres og mer kan gjøres.

Jeg bruker løk sjampo 911 fra håravfall i nesten en måned. Fra billige shampoos er det ganske effektivt, gjenoppretter skadede pærer, nærer hår, gir dem skinn og elastisitet. Det skummer litt, men det er ikke et problem, det lukter ikke. for meg er det viktigste at hår tap har redusert

Jeg bruker sjampo regelmessig. Og veldig fornøyd med resultatet. Mannen begynte å vaske. Håret faller ut mer enn vanlig. Jeg vil si det bare etter en måned med bruk er resultatet merkbart. Håret faller ut mindre. Skinn og elastisitet vises.

Sjampo brukt var fornøyd. Etter fødselen falt håret sterkt ut. Selvfølgelig la jeg også vitaminer til vaskingen, i komplekset likte jeg effekten. Mine venner og jeg vasker, hørte ikke noen klager. Det skylles godt av, skummer litt, og lukter ikke som løk, så mange er redd for.

Jeg likte løk sjampo 911 for balding. Hair shine, har blitt mer fantastisk. Det er vasket godt, har ingen løk lukt. Jeg bruker nesten en måned

naturlige planteekstrakter i sammensetning, normal pris, tørker ikke mye, reduserer hårtap, rydder godt

en liten flaske, ikke et stort volum, det er dårlig vasket

God dag, kjære lesere! I dag vil jeg dele med deg en anmeldelse av kjøp og bruk på personlig erfaring med sjampo "911 Løk" mot hårtap og skallethet. Nylig, som foreskrevet av behandlende lege, måtte jeg drikke et kurs med hormonelle stoffer, og mange vet på forhånd at etter håret begynner håret å falle ut. Å ha rykket litt på Internett kom jeg over denne sjampoen. Jentene skrev at de selv brukte det etter fødsel og nedfallet stoppet. Det ble veldig interessant for meg og etter arbeidet gikk jeg til apoteket og kjøpte dette produktet. Det er ikke så dyrt, 156 rubler for en liten flaske.

Produktet selges i en pappkasse, men mannen hennes kastet den bort på en gang og kunne derfor ikke fotograferes. Før bruk, leser jeg nøye instruksjonene, som ser ganske lovende ut.

Sjampoen har en behagelig aroma, heller ikke av vegetabilsk opprinnelse (urte), heller enn kjemisk. Sjampo gjennomsiktig med en svakt gulaktig tinge. Det vasker ikke veldig bra, og fra første gang forstod jeg ikke om jeg brukte sjampo på håret mitt eller ikke. For å oppnå et godt resultat anbefales det å holde produktet på håret i 3 minutter. Hva jeg gjorde. Vasket ut av håret perfekt og uten rester i det hele tatt.

Ulempene kan bare tilskrives det faktum at du må vaske håret hver dag. Hodet blir for raskt fet.

Konklusjon: Etter å ha brukt denne sjampoen stanset håret mitt, de kjøpte en naturlig glans.

Jeg vil råde denne sjampoen.

naturlige planteekstrakter i sammensetning, billig, reduserer hårtap

Hallo Til å begynne med er jeg en fyr og håret mitt falt ut. Jeg er bare 22 år gammel, og som mange av gutta ville jeg ikke miste hår på hodet mitt i fremtiden. Jeg bestemte meg for ikke å forsinke handlingen, og dro til apoteket i håp om å skaffe seg noe slags middel, og jeg så et showcase med 911 sjampo. Jeg ble umiddelbart tiltrukket av deres høye pris og et stort utvalg.

Den første sjampoen av dette merket jeg kjøpte var bare løk. Sjampoen viste seg å være ganske lett å påføre, skummet, ventet i tre minutter og vasket bort. Hvis ønskelig, kan du gjenta prosedyren. Han hadde også en ganske behagelig lukt, som jeg ikke hadde forventet fra navnet.

Vel, som for resultatet direkte. Håret mitt ble ikke frodig, men tapet begynte å synke, og etter omtrent en måned stoppet det nesten helt. Vel, konklusjonen er veldig enkel, hvis du vil kjøpe et billig og effektivt middel mot håravfall, så vær så snill å ta løk sjampo 911.

vitaminiserer hår, rimelig, godt vasker

Erfaring med bruk:

kostnad:

På jakt etter perfeksjon kjøpte jeg denne vitamin shampoo, siden prisen var rimelig (ca 120 rubler). Jeg kjøpte den på apoteket, lurte påskrifter om tilstedeværelsen av vitpmins (B3, B6, B5, E, C).

Pakken er liten, lett, praktisk å ta på veien eller i dusjen på treningsstudioet.

Du åpner lokket og føler duften av vitamin C, en lett diskret lukt av barndommen! Sjampoen er gjennomsiktig, ikke veldig tykk, den skummer moderat, men det vasker håret godt.

Jeg fant ingen spesiell effekt, men det var ingen sterk ubehag, jeg ville ha skum sterkere og det ville vært flott. Jeg tror jeg skal kjøpe noe annet.

Utmerket resultat med regelmessig bruk

Ikke annonsere på TV

Etter graviditeten begynte håret å falle ut. Rett bunter regnet ned under vask og skylling. Jeg var redd for å drikke vitaminer mens jeg ammer.

Brewing weed og vaske hodet med dem, hadde bare ikke tid til å lage masker. Og så gikk jeg på apoteket og fortalte apoteket om problemet mitt. Og hun anbefalte denne sjampoen. Ærlig talt trodde jeg det ikke, men bestemte meg for å prøve det.

Dessuten er sammensetningen veldig bra: løkekstrakt, burdock olje, etc. Og prisen er bare 125 rubler. for 250 ml. Generelt tok hun det og var ikke feil. Etter å ha brukt den første måneden begynte håret å falle mye mindre. Og etter 3 måneder stoppet de helt. Balsam er ikke nødvendig, fordi sjampoen er veldig myk. Etter at håret hans ble kjempet godt og mye mindre forvirret. Lukten er veldig hyggelig. Det er synd at det ikke blir annonsert på TV, mange vet bare ikke om det.

Det lukter godt, det blir lett vasket av, håret blir ikke skittent i lang tid

God kveld! Løksjampo 911 ble rådet til meg av min venn, da hun etter fødselen begynte å falle ut, tok fordel av det og resultatet i ansiktet, etter en måneds kurs, oppstod en ny hårplump, og de begynte å falle ut mye mindre. I høst ble jeg konfrontert med hårtapsproblemet, bestemte jeg meg for å prøve det, og prisen passet meg også til 150 rubler. Vanligvis er superfood sjampoer veldig dyre og effektene er null.

Resultatet var slik at virkelig hår begynte å falle ut mindre. For meg er det viktig at etter vasking av håret mitt, creaked, så er ikke alle sjampoer egnet for meg, men etter 911 sjampo brøt de, et volum dukket opp. Sjampo lukter veldig fint, godt vasket av. Håret blir ikke skittent i lang tid. Hvis du ser på komposisjonen, så er det naturlige komponenter, selvfølgelig kan du ikke uten kjemikalier, men sammensetningen er fortsatt god. Jeg bruker fortsatt denne sjampoen i et år nå, veldig glad! Kjære jenter, jeg anbefaler det til deg, du vil ikke angre på det! Men hvis noen ikke passer, ikke fortvil, husk at vi er alle forskjellige og hårets struktur også! God natt!

Håret faller ikke ut, lav pris

Jeg har brukt 911 + i mange år. Det viste seg å være en redningstjeneste for mitt tynne hår, som også begynte å falle ut. Det er også gledelig at disse sjampoene ikke bare er effektive, men også rimelige.

Jeg prøvde forskjellige metoder og metoder for hårtap, inkludert burdock olje og alle slags masker, men jeg så ekte hjelp bare etter å ha kjøpt denne sjampoen.

Jeg liker effekten som skjer med hår: det blir mykt og godt vasket. Det er flott at kjøpet av denne sjampoen ikke krever noen spesielle investeringer.

Håret sluttet ikke å falle ut, ikke som det var før. Løk sjampo, både bare løk og løk med nettle ekstrakt, viste seg å være spesielt bra.

Denne nettle shampoo styrker hårsekkene så godt at håret nå er veldig fast holdt og helt sluttet å falle ut.

Alena http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4367169/1/#m47860370 Jeg har brukt denne sjampoen og balsam i omtrent en måned. Før det falt håret i måned 4 ut forferdelig. Et eller annet sted etter at den 4-5. Anvendelsen av hår begynte å falle ut under vask 3 ganger mindre (etter den første - mye har gått ut). Nå er alt i normal rekkevidde)) Så jeg er glad for å bruke den videre og jeg anbefaler deg å prøve det)) Og forresten luktes det fint.

Jeg prøvde, og jeg likte løk 911. Sannt, jeg kjøpte nøkkelkstrakt og jeg kan si at håret mitt har blitt mye sunnere og sterkere. Mindre utfall, men i tillegg gjør ingenting, bortsett fra som vasking med løk sjampo!)

Shampoo Neutral 911 passet perfekt til håret mitt. De er kombinert, fettete på røttene, tørke på spissene, så etter at denne sjampoen selv i dette øyeblikk endret seg, ble det ikke så uttalt at fettet var for tørt. For eksempel forsvant splittene, og ved røttene forblir håret i normal form langt lenger. Sjampo er også fra en billig firma Twins Tea, så det viste seg å være en glede å bruke den.

Løk sjampo forårsaket ved første opprør, jeg skjønte ikke hvordan du kan vaske håret med løk. Og da en venn forklarte at han bare var med løkekstrakt, men ikke lukte dem i det hele tatt, bestemte jeg meg for å prøve det, fordi håret mitt trengte omsorg og behandling. Så etter en og en halv måned innså jeg at det ikke var for ingenting at jeg vasket håret, de sluttet å falle, ble sterkere, ble tett og levende. Og sjampo lukter godt og veldig effektivt. Derfor anbefaler jeg alle løk sjampo 911.

Ikke den første måneden bruker jeg sjampo av dette firmaet Twins Tak, nå har jeg nettopp kjøpt vitamin 911 sjampo, jeg liker deres kvalitet, spesielt med tanke på den uviktig kostnaden. Jeg kjøper sjampo sammen med balsam for å gjøre det bedre

kam håret mitt fordi jeg har det lenge Vitamin shampoo gir hår styrke, glans, ernæring, behagelig lukt etter vask, med håret i lang tid er det ingen problemer, tapt og splittet ender. Min høyeste poengsum for dette selskapet og dets produkter.